Skip to main content

Kortárs közösségi lakásvásár és workshop 2015. április 26.

Kortárs közösségi lakásvásár és workshop 2015. április 26.

Egy olyan egyedülálló és merőben újszerű programra invitálunk benneteket, amelyre eddig még nem volt példa!

Öt művész, öt különböző területről rendezkedik be egy nap alkalmából Szépligeti Ágnes divattervező elegáns szalonjába, ahol saját alkotásaikat és feleslegessé vált használati cikkeiket teszik közkinccsé. Somogyi Réka selyemfestő, festményeket és festményruhákat, Jeney Orsi az Ursuslupus alapítója bicikligumiból és gumimatracból újrahasznosított divatcikkeket és használati tárgyakat, Kopócs Éva a Maminvent tulajdonosa újrafelhasznált ékszereit és táskáit és Karafiáth Orsolya költőnő saját egyedi készítésű és szuper minőségű ruháit, cipőit, táskáit engedi át a jelenlevők részére.

És ebben még nem lenne semmi újszerű, ha a vásárlóknak a művészek nem ajánlanának fel saját kéziratokat, dedikált könyveket és egyéb eszmei értékű kincseket saját gyűjteményeikből. A nap folyamán számos kulturális programbetéttel, workshoppal és zárásként Karafiáth Orsolya Legát Tibor és Hartay Csaba közös felolvasóestjével tehetik emlékezetessé a vasárnapjukat az érdeklődők.

Bónuszként, hogy ne csak a hölgyek vadászhassanak kincsek után, Legát Tibor szintén rendelkezésre bocsájtja garderobe-ja néhány darabját, így a férfi kísérők is távozhatnak új, és szuper minőségű darabokkal.

Sőt! A családosok számára is kitűnő vasárnapi program lehet Maminvent és Ursuslupus közös upcycling workshopja, amelynek keretében bárki hozhat magával megunt holmikat, feleslegessé vált tárgyakat és abból közösen valami újragondoltat készítenek.

További híreink

haziallatokert_fb

Garázsvásár a háziállatokért!

A Cityfox és a HANGYA KÖZÖSSÉG bemutatja: GARÁZSVÁSÁR A HÁZIÁLLATOKÉRT! XVI. kerület Thököly utca 120....

14523104_1396334233728862_4914945140940056218_n

Exclusive gardrobe vásár

Elérkezett az a pillanat, amikor az összes olyan ruhát, amelyet eddig nem vittünk ki garázsvásárokra,...

Garázsvásár a gyermekekért 2015. szeptember 5.

A Cityfox 2015. szeptember elején egy olyan egyedülálló garázsvásárt szervez, amely célul tűzi ki, hogy...

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*