Skip to main content

Garázsvásár a gyermekekért 2015. szeptember 5.

Garázsvásár a gyermekekért 2015. szeptember 5.

A Cityfox 2015. szeptember elején egy olyan egyedülálló garázsvásárt szervez, amely célul tűzi ki, hogy felhívja a figyelmet egy kiemelkedően fontos problémára, amely hazánkban egyre nyomasztóbb tendenciát mutat: gyermekéhezés, gyermekszegénység, gyermekprostitúció és családon belüli erőszak a gyermekek ellen.

A garázsvásáron amellett, hogy kincsekre lehet bukkanni, a vásárlással még adakoznak is az eseményre látogatók. A garázsvásár résztvevői a helyszínen, amely az Euro Mini Storage Hungary raktárépületének parkolójában lesz, számos előadáson vehetnek részt, szóróanyagokat vihetnek haza és kisfilmeket nézhetnek meg a téma kapcsán az Age of Hope Alapítvány jóvoltából. A helyszínen, akik nem szeretnének vásárolni, de segíteni igen, átadhatják adományaikat az Alapítványon keresztül a rászoruló gyerekek részére.

A bevételből a szervezők támogatni kívánják az Age of Hope kiemelt projektjeit, továbbá a garázsvásár jelleg miatt olyan családok számára szeretnének mindenféle árucikket elérhetővé tenni pár száz forintokért, amelyek az iskolakezdéskor és a mindennapi ruházkodáshoz, meleg családi otthon megteremtéséhez szükséges lehet.

További híreink

cityfox_blogentry_zebra

Garázsvásár a furcsa párral 2016. január 31.

Januárban sem tétlenkedünk, ezért egy igen nagy dobással kezdjük az új évet! Két olyan állatot...

Karácsonyi garázsvásár a gyermekekért 2015. december 12-13.

Ismét nagy mérföldkőhöz érkeztünk, amit karácsony közeledtével még nagyobb öröm Veletek megosztani. Életünk eddigi legnagyobb garázsvásárára készülünk, ami...

haziallatokert_fb

Garázsvásár a háziállatokért!

A Cityfox és a HANGYA KÖZÖSSÉG bemutatja: GARÁZSVÁSÁR A HÁZIÁLLATOKÉRT! XVI. kerület Thököly utca 120....

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*