Skip to main content

Garázsvásár a gyermekekért 2015. szeptember 5.

Garázsvásár a gyermekekért 2015. szeptember 5.

A Cityfox 2015. szeptember elején egy olyan egyedülálló garázsvásárt szervez, amely célul tűzi ki, hogy felhívja a figyelmet egy kiemelkedően fontos problémára, amely hazánkban egyre nyomasztóbb tendenciát mutat: gyermekéhezés, gyermekszegénység, gyermekprostitúció és családon belüli erőszak a gyermekek ellen.

A garázsvásáron amellett, hogy kincsekre lehet bukkanni, a vásárlással még adakoznak is az eseményre látogatók. A garázsvásár résztvevői a helyszínen, amely az Euro Mini Storage Hungary raktárépületének parkolójában lesz, számos előadáson vehetnek részt, szóróanyagokat vihetnek haza és kisfilmeket nézhetnek meg a téma kapcsán az Age of Hope Alapítvány jóvoltából. A helyszínen, akik nem szeretnének vásárolni, de segíteni igen, átadhatják adományaikat az Alapítványon keresztül a rászoruló gyerekek részére.

A bevételből a szervezők támogatni kívánják az Age of Hope kiemelt projektjeit, továbbá a garázsvásár jelleg miatt olyan családok számára szeretnének mindenféle árucikket elérhetővé tenni pár száz forintokért, amelyek az iskolakezdéskor és a mindennapi ruházkodáshoz, meleg családi otthon megteremtéséhez szükséges lehet.

További híreink

cityfox_blogentry_zebra

Garázsvásár a furcsa párral 2016. január 31.

Januárban sem tétlenkedünk, ezért egy igen nagy dobással kezdjük az új évet! Két olyan állatot...

14523104_1396334233728862_4914945140940056218_n

Exclusive gardrobe vásár

Elérkezett az a pillanat, amikor az összes olyan ruhát, amelyet eddig nem vittünk ki garázsvásárokra,...

IMG_5178

Kincsek reneszánsza garázsvásár 2016. március 6.

Te is vágysz már egy kis megújulásra? A tavasz közeledtével egy kis színt vinnél az...

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*