Skip to main content

Amerikai módi – Így kereshetsz pénzt legálisan a szabadidődben!

753x440__

Amerikai módi – Így kereshetsz pénzt legálisan a szabadidődben!

Nehezen jössz ki a fizetésedből a hónap végéig? Adunk pár tippet, hogyan növelheted könnyedén és legálisan a bevételeidet a szabadidődben.

Nálad is rengeteg felhalmozódott apróság hever szerteszét a lakásban (pontosabban a hűtő tetején, az ágy alatt, a könyvespolc mellett és a szüleid pincéjében)?

Nos, ilyenkor érthető, hogy ahelyett, hogy egyesével szabadulnál meg az egykori kincsektől, inkább egy gyors és hatásos módszert választanál, amivel akár egyetlen nap alatt kámforrá – pontosabban költőpénzzé – változtathatod őket!

Ehhez pedig nem kell más, csak egy jó hangulatú garázsvásár, aminek a megszervezését ráadásul már olyan profikra is bízhatod, mint a Cityfox csapata.

Így pedig az is garantált, hogy nem csak a barátnőid fognak eljönni az eseményre, hanem sok olyan érdeklődő is, akik valóban vásárolni szeretnének!

forrás: bien.hu

További híreink

Jótékonysági garázsvásárt szervezett a Pólus Center és a Cityfox

Kétnapos jótékonysági garázsvásárt szervezett a lakás- és garázsvásárok specialistája, a Cityfox, amelynek célja a nehéz...

Szereti a régi tárgyakat? Néhány tipp, honnan szerezhetné be őket!

Ha szeretné olyan holmikkal körülvenni magát, amelyeknek története, lelke van, érdemes szétnéznie alternatív helyeken, ahol...

753x440

Nem tudod, mihez kezdj megunt dolgaiddal? Ismerkedj meg közelebbről a garázsvásárokkal!

Lássuk be, mire az unokák megérkeznek, a gyerekek holmija amúgy is divatjamúlttá válik, és bármennyire...

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*