Skip to main content

Így juthatsz hozzá nagyon olcsón minőségi, márkás ruhadarabokhoz

753x440_

Így juthatsz hozzá nagyon olcsón minőségi, márkás ruhadarabokhoz

Roskadozik a szekrényed a ruhák alatt, mégis úgy érzed, hogy nincs mit felvenned? Vagy esetleg végre átválogattad a ruhatáradat, és úgy vagy vele, hogy ennek örömére megérdemelsz néhány új darabot? Mutatjuk, hol nézz szét olcsó, de minőségi, márkás cuccokért, hogy vásárlási lázadat is csillapítsd, de a pénztárcádat se ürítsd ki teljesen!

Garázsvásár a gyermekekért

Ha a shoppingot valami olyannal is összekötnéd, ami nem csak a te gardróbodnak tesz jót, hanem a rászoruló gyerekek helyzetét is megkönnyíti egy kicsit, akkor irány a Garázsvásár a gyermekekért! A Cityfox szervezésében szeptember 5-6-án megrendezésre kerülő eseményen nem csak márkás ruhákat, de mindenféle kis kincset is találsz, ráadásul, mivel az eladók helyhiány miatt tényleg szeretnének megszabadulni ezektől a dolgoktól, fillérekért vásárolhatsz be magadnak. A költekezéssel emellett ezen a garázsvásáron jó célt is szolgálhatsz, hiszen a befolyt összegből a szervezők az Age of Hope alapítvány munkáját támogatják.

forrás: bien.hu

További híreink

c_matrica

Sorsfordítók műsorban beszélgettünk

A Magyar Katolikus Rádióban a Sorsfordítók című műsorban Kozák Annamáriával beszélgettünk, arról, hogy hogyan működünk, hogyan...

flyer100x100-2

Újrahasznosítás

Elképedtem, mikor a tizenhárom zsákra és a mellettük tornyosuló cipős dobozokra ránéztem. Ennyi ruha bizonyult...

Partnerként erősíti egymást a Cityfox és a Yellow Zebra

Portfólió bővítésbe kezdett a lakás- és garázsvásárok specialistája, a Cityfox, amelynek célja, hogy a használt...

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*