Skip to main content

Jótékonysági garázsvásárt szervezett a Pólus Center és a Cityfox

Jótékonysági garázsvásárt szervezett a Pólus Center és a Cityfox

Kétnapos jótékonysági garázsvásárt szervezett a lakás- és garázsvásárok specialistája, a Cityfox, amelynek célja a nehéz sorsú gyermekek és családok karácsonyának megszépítése volt. Az eseményhez főtámogatóként a Pólus Center biztosította a helyszínt. Az összefogásnak és a 700 látogatónak köszönhetően a szervezők 500 000 forint összértékű adománnyal járultak hozzá a rászorulók megsegítéséhez az Age of Hope Alapítványon keresztül.

garazsvasar_8„Garázsvásár a gyermekekért” néven második alkalommal hívott életre nagyszabású összefogást a lakás- és garázsvásárokkal, valamint lomok újrahasználásával foglalkozó Cityfox.
A kezdeményezéssel a szervezők célul tűzték ki a rászoruló gyermekek és családok megsegítését, emellett a hazánkban egyre nyomasztóbb tendenciát mutató gyermekéhezésre, gyermekszegénységre, gyermekprostitúcióra és családon belüli erőszakra kívánták felhívni a figyelmet.

A rendezvényen, amelyre 700 érdeklődő látogatott el, háztartási eszközök, lakberendezési tárgyak, ruhaneműk és játékok találtak gazdára, ennek köszönhetően a csapat 500 000 forint összértékű adománnyal járult hozzá a nehéz sorsú gyermekek mindennapjainak megkönnyítéséhez az Age of Hope Alapítvány együttműködésével.

„A Pólus Center számára kiemelten fontos a társadalmi üzenettel bíró projektek támogatása, így a Cityfox akciója is, amely több szempontból is felelős magatartásra ösztönzi a lakosságot. A környezettudatos gondolkodást és az adakozás szükségességét a kreatív, tematikus és szórakoztató megközelítés által teszik emberközelivé, népszerűvé” – mondta Monok Fruzsina, a bevásárlóközpont igazgatója.

„A garázsvásáron – a rendkívül kedvező árak révén – azoknak is lehetősége volt minőségi, márkás darabokhoz hozzájutni néhány száz forintért, akik hasonló cikkek megvásárlását anyagi helyzetükből kifolyólag egyébként nem engedhetik meg maguknak. Így lesznek kincsek a mások számára haszontalannak tűnő dolgokból, ami cégünk alapfilozófiája” – nyilatkozta Somfay Dorottya, a Cityfox ügyvezetője.

A sajtóközlemény letölthető az alábbi linkről:

Jótékonysági garázsvásárt szervezett a Pólus Center és a Cityfox

További híreink

c_matrica

Sorsfordítók műsorban beszélgettünk

A Magyar Katolikus Rádióban a Sorsfordítók című műsorban Kozák Annamáriával beszélgettünk, arról, hogy hogyan működünk, hogyan...

753x440

Nem tudod, mihez kezdj megunt dolgaiddal? Ismerkedj meg közelebbről a garázsvásárokkal!

Lássuk be, mire az unokák megérkeznek, a gyerekek holmija amúgy is divatjamúlttá válik, és bármennyire...

Partnerként erősíti egymást a Cityfox és a Yellow Zebra

Portfólió bővítésbe kezdett a lakás- és garázsvásárok specialistája, a Cityfox, amelynek célja, hogy a használt...

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*