Skip to main content

Ezeket a fogadalmakat biztosan be fogod tartani!

vezer

Ezeket a fogadalmakat biztosan be fogod tartani!

A legtöbb fogadalom arról szól, hogy a jelenlegi életstílusunkhoz képest mit szeretnénk máshogyan csinálni, amelyek legtöbbször ellentétesek a szokásainkkal. Ráadásul általában megvonunk magunktól valamit, korlátozzuk magunkat valamiben, nem véletlenül nem tudjuk betartani őket. Pedig úgy is tudunk változni, változtatni, hogy nem harcolunk önmagunkkal. Következzenek az anti-fogadalmak, ezek biztosan nem fognak csalódást okozni.

Vásárolj minél többet!

Furcsán hangzik, de az, hogy nagy mennyiségben vásárolsz, vagy minőségi termékeket szerzel be, nem feltétlenül jelenti azt, hogy elköltöd minden pénzedet.

Jártál már lakás- vagy garázsvásáron? Olyanon biztosan, ahol ruhaneműkre és kiegészítőkre csaphattál le, de a fanatikusok tudják, hogy egy vérbeli vásár ennél sokkal többet nyújt, ahol bútorokra, ajándék- és dekor tárgyakra, könyvekre, háztartási eszközökre, igazi ritkaságokra, nem ritkán pedig értékes műalkotásokra is rábukkanhatsz.

Hogy hogyan spórolhatsz ezzel? Egyrészt a használt holmikhoz az eredeti ár töredékéért juthatsz hozzá, gyakran harmad, negyed áron, amellett, hogy a szervező garantálja, hogy kizárólag jó állapotú cikkeket kínál. Másrészt előre beszerezhetsz sok olyan egyedi tárgyat is, amire előreláthatóan szükséged lesz, így elkerülheted a hirtelen kiköltekezést.

Szórakozz, kapcsolódj ki!

A vásárok nemcsak shoppingolást jelentenek, hanem kitűnő közösségi programokat is. A folyamatosan változó kínálat miatt pedig érdemes rendszeres látogatnod őket, hiszen sosem tudhatod, mikor találod meg azt a bizonyos kincset. A barátaiddal és a pároddal is biztosan szuperül fogjátok magatokat érezni, de ha a szüleiddel szeretnél minőségi időt együtt tölteni, akkor is vedd számításba ezt a lehetőséget!

belso

Légy spontán!

Az élet számos területén jól jön, ha előre tervezel, de nem élhetsz mindig szabályok közé szorítva. Ha éppen úgy érzed, hogy nincs szükséged új holmikra, akkor is érdemes ellátogatnod egy-egy vásárra, mert olyan kincsekre lelhetsz, amit sosem gondoltál volna, és ne feledd, legtöbbször túl nagy költséget sem jelent egy-egy kedvenc beszerzése!

Keress pénzt energiabefektetés nélkül!

Jól hangzik, ugye? Ha most azt keresed, mi a csavar ebben, el kell mondanunk, hogy semmi. A képlet rendkívül egyszerű. Ha számodra feleslegessé vált holmit tárolsz otthon, kidobás helyett inkább add el! Ha viszolyogsz attól, hogy idegenekkel kell ilyenkor találkoznod, nincs időd a hirdetésekkel foglalkozni vagy nem tudod megoldani a szállítást, fordulj profikhoz, akik a teljes mechanizmust átvállalják helyetted!

További híreink

Garázsvásárt szerveznél? Segítünk, hogy sikeres legyél!

Többször eljátszottál már a gondolattal, hogy milyen jó lenne saját garázsvásárt szervezni, de mindig elbizonytalanodsz,...

Tündököljön a Te kerted a legszebben! Ezzel az ötlettel garantált a siker!

A téli hidegben mindenki szereti az otthona nyújtotta meleg zugban tölteni a legtöbb időt. Éppen...

Az öko szemléletmód alapja az 5 lépcsős hulladékhierarchia

Egyre népszerűbb téma a természettudatos élet kialakításának szükségessége, az egészséges és öko életmódra váltás, a...

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*