Skip to main content

Ezeket a fogadalmakat biztosan be fogod tartani!

vezer

Ezeket a fogadalmakat biztosan be fogod tartani!

A legtöbb fogadalom arról szól, hogy a jelenlegi életstílusunkhoz képest mit szeretnénk máshogyan csinálni, amelyek legtöbbször ellentétesek a szokásainkkal. Ráadásul általában megvonunk magunktól valamit, korlátozzuk magunkat valamiben, nem véletlenül nem tudjuk betartani őket. Pedig úgy is tudunk változni, változtatni, hogy nem harcolunk önmagunkkal. Következzenek az anti-fogadalmak, ezek biztosan nem fognak csalódást okozni.

Vásárolj minél többet!

Furcsán hangzik, de az, hogy nagy mennyiségben vásárolsz, vagy minőségi termékeket szerzel be, nem feltétlenül jelenti azt, hogy elköltöd minden pénzedet.

Jártál már lakás- vagy garázsvásáron? Olyanon biztosan, ahol ruhaneműkre és kiegészítőkre csaphattál le, de a fanatikusok tudják, hogy egy vérbeli vásár ennél sokkal többet nyújt, ahol bútorokra, ajándék- és dekor tárgyakra, könyvekre, háztartási eszközökre, igazi ritkaságokra, nem ritkán pedig értékes műalkotásokra is rábukkanhatsz.

Hogy hogyan spórolhatsz ezzel? Egyrészt a használt holmikhoz az eredeti ár töredékéért juthatsz hozzá, gyakran harmad, negyed áron, amellett, hogy a szervező garantálja, hogy kizárólag jó állapotú cikkeket kínál. Másrészt előre beszerezhetsz sok olyan egyedi tárgyat is, amire előreláthatóan szükséged lesz, így elkerülheted a hirtelen kiköltekezést.

Szórakozz, kapcsolódj ki!

A vásárok nemcsak shoppingolást jelentenek, hanem kitűnő közösségi programokat is. A folyamatosan változó kínálat miatt pedig érdemes rendszeres látogatnod őket, hiszen sosem tudhatod, mikor találod meg azt a bizonyos kincset. A barátaiddal és a pároddal is biztosan szuperül fogjátok magatokat érezni, de ha a szüleiddel szeretnél minőségi időt együtt tölteni, akkor is vedd számításba ezt a lehetőséget!

belso

Légy spontán!

Az élet számos területén jól jön, ha előre tervezel, de nem élhetsz mindig szabályok közé szorítva. Ha éppen úgy érzed, hogy nincs szükséged új holmikra, akkor is érdemes ellátogatnod egy-egy vásárra, mert olyan kincsekre lelhetsz, amit sosem gondoltál volna, és ne feledd, legtöbbször túl nagy költséget sem jelent egy-egy kedvenc beszerzése!

Keress pénzt energiabefektetés nélkül!

Jól hangzik, ugye? Ha most azt keresed, mi a csavar ebben, el kell mondanunk, hogy semmi. A képlet rendkívül egyszerű. Ha számodra feleslegessé vált holmit tárolsz otthon, kidobás helyett inkább add el! Ha viszolyogsz attól, hogy idegenekkel kell ilyenkor találkoznod, nincs időd a hirdetésekkel foglalkozni vagy nem tudod megoldani a szállítást, fordulj profikhoz, akik a teljes mechanizmust átvállalják helyetted!

További híreink

Lakásból otthont! – Találd meg a személyiségednek legmegfelelőbb stílust!

Egy kis változásra vágysz? Mindig is szerettél volna egy egyedi otthon tulajdonosa lenni, de soha...

Gyerekkönyvek újratöltve

Minden gyermekkönyv ideje lejár egyszer, de akár elszakadt, összefirkálták vagy csak egyszerűen megunták gyermekeid, érthető,...

Így vásárolj használt ruhát

Valld be, hogy te is elcsábulsz minden egyes szezonban, hogy beszerezd a legújabb trendeknek megfelelő...

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*