Skip to main content

Szereti a régi tárgyakat? Néhány tipp, honnan szerezhetné be őket!

Szereti a régi tárgyakat? Néhány tipp, honnan szerezhetné be őket!

Ha szeretné olyan holmikkal körülvenni magát, amelyeknek története, lelke van, érdemes szétnéznie alternatív helyeken, ahol biztosan egyedi kincseket szerezhet be, ráadásul fillérekért.

A garázsvásárok, bolhapiacok szuper lehetőséget kínálnak erre, népszerűségük növekedésével pedig egyre nő a színvonaluk is. Nézzük, mire vadászhat ilyen helyeken, ami teljessé teheti otthonát!

Kézműves porcelán és kerámia

Lehet, hogy nem is gondolná, de nagyon sokan szabadulnak meg értékes kerámia vagy porcelán tárgyaiktól, annak ellenére, hogy szinte tökéletes állapotban vannak. Többek között Gorka, Herendi, Zsolnay és Hollóházi vázákat, tálakat, kiscsészéket vagy tányérkákat is beszerezhet a vásárokon, amiket funkciójuktól eltérőn is használhat. Készítsen belőlük lámpát, gyertyatartót vagy akár faliórát!

Festmények

Ha régóta keresi a megfelelő képet a nappaliba, a hálószobába vagy a közlekedő helyiségekbe, érdemes először a használt holmik között szétnéznie. Az is lehet, hogy nem a garázsvásárokon találja meg a régóta vágyott darabot, de nagy eséllyel gyönyörű fakeretekre tehet szert, amik egy kis kreativitással fűszerezve már önmagukban fantasztikusan mutatnak a falon.

Tükrök

Egy hangsúlyos tükör még egy egyszerű enteriőrt is karakteressé varázsol. Ráadásul, ha  jól helyezzük el a lakásban, csalhatunk a méretekkel is, hiszen az egyik legjobb eszköz arra, hogy optikailag tágítsuk a teret.

TIPP:Ha kedvet kapott a kincskeresésére, már ezen a hétvégén ellátogathat a Cityfox által szervezett garázsvásárra a budapesti Yellow Zebrába.

 Forrás: lakaskultura.hu

További híreink

c_matrica

Sorsfordítók műsorban beszélgettünk

A Magyar Katolikus Rádióban a Sorsfordítók című műsorban Kozák Annamáriával beszélgettünk, arról, hogy hogyan működünk, hogyan...

753x440

Nem tudod, mihez kezdj megunt dolgaiddal? Ismerkedj meg közelebbről a garázsvásárokkal!

Lássuk be, mire az unokák megérkeznek, a gyerekek holmija amúgy is divatjamúlttá válik, és bármennyire...

flyer100x100-2

Újrahasznosítás

Elképedtem, mikor a tizenhárom zsákra és a mellettük tornyosuló cipős dobozokra ránéztem. Ennyi ruha bizonyult...

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*