Skip to main content

Partnerként erősíti egymást a Cityfox és a Yellow Zebra

Partnerként erősíti egymást a Cityfox és a Yellow Zebra

Portfólió bővítésbe kezdett a lakás- és garázsvásárok specialistája, a Cityfox, amelynek célja, hogy a használt holmikat az alkalmi vásárok mellett rendszeresen elérhetővé tegye az érdeklődők számára. Az akcióhoz stratégiai partnerként csatlakozott a Yellow Zebra Bar, az első közös, félnapos garázsvásárra közel 300-an látogattak el.

Újabb mérföldkőhöz érkezett a lakás- és garázsvásárokkal, valamint lomok újrahasználásával foglalkozó Cityfox, amely az alkalmi vásárok mellett rendszeresen jelentkező használtcikk-piaccal kívánja kielégíteni a növekvő vásárlói- és ügyféligényeket. A kezdeményezés megvalósítását a helyszín biztosításával stratégiai partnerként támogatja a Yellow Zebra Bar, az első közös, félnapos eseményre közel 300-an látogattak el.

A cég dinamikus fejlődését jól mutatja, hogy egy év alatt 7 nagy tematikus vásárt bonyolított le, legutóbbi eseményének pedig a Pólus Center egyik legnagyobb üzlethelyisége adott helyet.

A siker titka a versenytársakétól eltérő üzleti modell és a folyamatosan megújuló kínálat. A permanensen bővülő klientúrát tekintve egyre több a visszatérő ügyfél, amely annak köszönhető, hogy 360°-os szolgáltatást nyújtunk a lomok felbecslésétől kezdve a szállításon át a kommunikációig és az értékesítésig. Ebből kifolyólag egyre többen bíztak meg minket feleslegesnek gondolt holmijaik eladásával, ami arra ösztönzött bennünket, hogy egy magasabb szinten folytassuk a munkát.” – nyilatkozta Somfay Dorottya, a Cityfox ügyvezetője.

Az együttműködés eredményeként az érdeklődők havonta találkozhatnak kincsekkel a romkocsmában, a programot a szintén garázsvásárokról beszerzett berendezési tárgyak autentikus hangulata és a gasztronómiai különlegességek teszik teljessé.

A sajtóközlemény letölthető az alábbi linkről:

Partnerként erősíti egymást a Cityfox és a Yellow Zebra

 

További híreink

753x440__

Amerikai módi – Így kereshetsz pénzt legálisan a szabadidődben!

Nehezen jössz ki a fizetésedből a hónap végéig? Adunk pár tippet, hogyan növelheted könnyedén és...

Szereti a régi tárgyakat? Néhány tipp, honnan szerezhetné be őket!

Ha szeretné olyan holmikkal körülvenni magát, amelyeknek története, lelke van, érdemes szétnéznie alternatív helyeken, ahol...

Jótékonysági garázsvásárt szervezett a Pólus Center és a Cityfox

Kétnapos jótékonysági garázsvásárt szervezett a lakás- és garázsvásárok specialistája, a Cityfox, amelynek célja a nehéz...

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*