Skip to main content

Beavatunk a titokba! Megmutatjuk, mit jelent az igazi Vintage!

Beavatunk a titokba! Megmutatjuk, mit jelent az igazi Vintage!

Március 6-án nem csak a kincskeresésé lesz a főszerep. Egy extra meglepetéssel is készülünk neked, hogy mindenképpen megtaláld az ízlésednek legmegfelelőbb holmit.

Már több bejegyzésünkben is megosztottuk veled kreatív ötleteinket melyekkel még egyedibbé varázsolhatod otthonodat. Hogy végre ne csak olvass róluk, kincsek reneszánsza garázsvásárunkon, Vintage Workshopot szervezünk, ahol te is kipróbálhatod magad, és velünk együtt készíthetsz szebbnél szebb dolgokat.

Mi vár rád, ha eljössz a Workshop-ra?

Egy kis ízelítőt kapsz ebből a manapság nagyon menőnek számító „életérzésből”. Ha eddig nem tudtad, beavatunk abba, hogy mi is az a vintage.

Tippeket adunk, hogyan alkalmazd lakásod berendezésében, és hogyan alkoss egy régi, funkcióját vesztett tárgyból valami igazán egyedit. Egy napra te is újra kiélheted gyermeki vágyaidat, és festhetsz, ragaszthatsz, vághatsz, kapcsozhatsz, üveg festékezhetsz, varrhatsz… Csupa izgalmas dologgal készülünk neked.

Mit hozz magaddal?

Bármire is legyen szükséged, kreatív sarkunkban megtalálod. Üvegpoharak, kulcsok, cserepek, képkeretek és egyéb régi tárgyak csak arra várnak, hogy átalakítsd őket.

A foglalkozás díja 500 Ft. Ezért az összegért minden Vintage Workshop-on található kelléket szabadon használhatsz, és művedet büszkén hazaviheted. Ha esetleg nem tetszenének az általunk biztosított alapanyagok, bátran hozz otthonról, vagy aznap vásárolt garázsvásáros szerzeményedbe is új életet lehelhetsz, és már kezdődhet is a barkácsolás.

Részt vennél a Vintage Workshopon? Regisztrálj a programra!

Powered by Typeform

További híreink

Tavaszi rókaodú nagytakarítás 2016. április 9.

A nap első sugaraival együtt végeztél ház körüli teendőiddel? Régi unott holmijaid helyett szívesen látnál...

Lakásból otthont! – Romantikus lakberendezés

Csipke függöny, virág minták, lágy nőies vonalak, halvány színek. Ha igazi mesebirodalmat szeretnél lakásodból kialakítani...

Ismét a kincseké volt a főszerep a Yellow Zebra Bárban

Minden, ami ékszer, táska, konyhai felszerelés, barkács cucc… megtalálhatta régi kedvencét apa, anya, gyerekek és...

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*