Skip to main content

Rólunk

A Cityfox

Lakás- és garázsvásárok szervezésével, valamint azok teljes körű lebonyolításával foglalkozunk a meghirdetéstől az értékesítésig, emellett hagyatékok kezelését is vállaljuk. Célunk, hogy rendezvényeinken keresztül felhívjuk a lakosság figyelmét az újrahasználat fontosságára és arra, hogy amit sokszor haszontalannak gondolunk, az mások számára valódi kincset jelent.

Eseményeinken kizárólag minőségi, jó állapotban lévő termékeket kínálunk, színvonalas környezetben, projektjeinket pedig gyakran jótékonysági akciókkal kötjük össze.

Somfay Dorottya

Ügyvezető
Amikor az ember úgy érzi, hogy szakmailag és a magánéletben is mindent elért, amit kiskorában szeretett volna, akkor megtapasztalja a határait is. Azonban, ha sikerül túllépni a saját korlátainkon, megszületik egy olyan inspiráció bennünk, amely a maradandót hivatott beteljesíteni. Számomra ezt jelenti a Cityfox, kihívást, tenni akarást egy olyan környezetért és gondolkodásért, amely visszafordítja az emberiség önpusztításának folyamatát.
Hiszek a gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan eszmében, de eljött az a pillanat mindannyiunk számára, ami miatt azt gondolom, hogy ez már kevés. Globálisan is muszáj megtennünk mindent azért, hogy megteremtsünk egy hosszútávon élhető világot. Ez bennünket is érint, ezért kérem, hogy csatlakozzatok hozzánk és változtassunk együtt a felhalmozó és pazarló szokásainkon egy fenntartható jövő érdekében. A Cityfox egy csapatmunka, ebbe szeretnélek invitálni benneteket. Bízom benne, hogy hamarosan sokan leszünk, és számos más, új vállalkozás is erősíteni fogja ezt a missziót.

Nagy-Tankó Krisztina

Üzletfejlesztési vezető
Garázsvásár fanatikus, hobby lakberendező vagyok. Amikor időm engedi DIY dolgokat csinálgatok vagy éppen felújítok, esetleg új funkcióval ruházok fel egy-egy régi, használt, kidobásra ítélt tárgyat.

Korábban az Ecseri úti piacra jártam 'szemetet' vásárolni, de szerencsére fellendült a garázsvásár piac, így olcsóbban jutok hozzá a kiszemelt vagy a helyszínen megtetsző tárgyakhoz. Nem álltam át teljesen a túloldalra, továbbra is járom a vásárokat, gyűjtöm az ötleteket, no meg a rókákat!

Szerencsére egyre több olyan ismerősöm van, akik nem az ajándékok értékét, hanem a gesztust értékelik, így nem szoktam sok pénzt költeni ajándékokra, mivel egy-egy vásár alkalmával felfedezett személyes apróság sokkal többet jelent nekik, és természetesen nekem is. Bízom benne, hogy sok követőnk lesz ebben a szellemben!

Rausz István

Asztalos
Minden reggel úgy kelek fel, hogy ma is meg kell mentenem a világot. Azok a legboldogabb napok az életemben, amelyeket hasznosan töltök, és másokra is gondolok, nem csak magamra.
Nagyon jó lehetőségnek tartom, hogy ilyen minőségű csapatban dolgozhatok, az pedig külön öröm, hogy a munkám révén mások is osztozhatnak a sikerekben. Azt gondolom, hogy tudni kell adni, ha többletünk van, ugyanakkor vigyáznunk kell arra, amit elértünk, ami a miénk, tudatosnak kell lennünk minden nap.
A környezetvédelem és az emberi kapcsolatok a legfontosabbak a számomra, ahogyan az álmok is. Hiszem, hogy itt kezdődik a gazdagság, az álmoknál, mindig azt mondom: a jó ötlet legfőbb biztosítéka a sok ötlet. A munkámban benne van a lelkem, és addig nem adom ki a kezemből, amíg nem érzem megfelelőnek.
A Rókalyukban én erősítem a férfiaktivitást, megpróbálom védelmezni és támogatni a lányokat a nehéz időkben is.
„Aki csak magára gondol, annak problémái vannak, aki azonban másokra, annak izgalmas feladatai.” Lama Ole Nydahl